Prins René d’n Uurste  bij CV ’t Barrierke

In een overvolle residentie De Barrier in Mierlo-Hout is, op vrijdagavond 12 januari iets na tienen, René Baggermans als Prins René d’n Urste  bekendgemaakt. Hij zal in 2018 CV ’t Barrierke voorgaan in alle feestelijkheden. Hij volgt hierin prins Wilbert d’n Urste. Zijn echtgenote Bianca gaat hem dit jaar vergezellen om er samen met alle bezoekers van cv ’t Barrierke een spetterend carnaval van te maken. Mark Giebels. werd tot adjudant gekozen.

Samen met enkele bevriende carnavalsverenigingen is de bekendmaking tot in de kleine uurtjes gevierd!

Op 4 februari wordt een receptie aangeboden in de feesttent achter residentie “De Barrier”. Aanvang 13.00 uur.

Over prins René d’n Urste

René is 49 jaar oud en bijna 25 jaar getrouwd met zijn Bianca. Samen hebben ze drie kinderen, Mandy, Bryan en Wessel. In het dagelijks leven werkt René met heel veel plezier als conciërge op de Openbare Basisschool ’t Hout in Mierlo-Hout.

René is voor ’t Barrierke geen onbekende. Hij is sinds 2015 lid van de raad van elf en echtgenote Bianca traint en begeleidt de dansgarde. In zijn vrije tijd zit hij ook niet stil. Hij kweekt gras- en valkparkieten, kijkt graag naar de stockcar F1-races, is coördinator bij de Werkgroep Jeugd Mierlo-Hout en organisator bij de Jeugddisco Mierlo-Hout, alsmede vrijwilliger bij de Minor (frisfeesten in de Geseldonk voor de jeugd van 13 t/m 17 jaar). Ook is hij groot fan van PSV. Dit blijkt wel uit zijn motto: “Concordia res parvae crescunt!” Dat Prins René I een feestneus is blijkt wel uit zijn slogan: “Mi Prins René vurop, stu “t Hout op zunne kop!”

Van de prinsbekendmaking bij ’t Barrierke maakte DIOW TV een livestream.

Foto boven: Prins René in gezelschap van zijn echtgenote Bianca, kinderen en adjudant Mark na zijn uitverkiezing in CV ’t Barrierke (Foto Mario Coolen)

Meer-Mierlo-Hout-digitaal-wijk-nieuws:
www.mierlo-hout.ditisonzewijk.nl
Facebook: Mierlo-Hout
Twitter @MierloHout_nu
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over : Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

2,513 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *