De kersverse jeugdprins van de klein Houtse Kluppelkes, – prins Vince-  werd op zijn vrije zondagmiddag, verrast met een onderscheiding die hem thuis werd uitgereikt door Prins René d’n Uurste van carnavalsvereniging ’t Barrieke.

Voorafgaand aan de traditionele kokerborrel die op zondag 18 november in de residentie van ’t Barrieke plaatsvond, ging een kleine delegatie van de vereniging op pad en verzamelde zich dicht bij zijn woning op het Janssen en Fritsenplein in hartje Mierlo-Hout.

Het initiatief voor het huisbezoekje aan prins Vince Sleegers kwam voort uit het idee van prins René. “Ik was helaas niet in de gelegenheid om de onderscheiding uit te reiken op de prinsenreceptie van de Houtse Kluppels die vorige zondag heeft plaatsgevonden. Daarom het besluit om het nu te doen.”

En zo ging de allerlaatste onderscheiding uit de voorraadkast van Prins René om de hals van Prins Vince die natuurlijk erg in zijn nopjes was.  Na een dankwoordje en het verhaal over de betekenis van de “kokerborrel” ging iedereen met een goed gevoel zijn/haar eigen weg.

Meer informatie zie en hoor je in bijgaande video.

Mario Coolen


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
Onderstaande linken zijn aanklikbaar:

www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,031 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *