Prinseroaje bij de Houtse Kluppels: de negende tip

10 november niks te doen? Kom naar De Kluppels!

Nog een paar weekjes van rust en dan barst het nieuwe carnavalsseizoen weer los. Op zaterdag 10 november om 23.11 maakt carnavalsvereniging De Houtse Kluppels bekend wie dit jaar regeert over het Kluppelrijk. De 57e Prins wordt dan bekendgemaakt.

Bij een nieuwe prins hoort ook een feest om het carnavalsseizoen goed te beginnen. Toporkest Anderkovver speelt gegarandeerd het dak eraf op deze avond. Ook DJ Daroon en blaaskapel De Durbloazers zijn aanwezig en bouwen een gezellig feest met de aanwezigen.

Gratis entree bij De Kluppels

De entree voor deze avond is helemaal gratis, en dat geldt voor vrijwel alle carnavalsavonden bij ons. De Prinsbekendmakingsavond begint om 20.30 uur. Helaas moeten we op deze avond ook afscheid nemen van Prins Marcel d’n 1e en zijn vrouw Heidi. Zij hebben er het afgelopen seizoen weer een onvergetelijk feest van gemaakt. Voor de laatste keer zwaait Prins Marcel de scepter over het Kluppelrijk. Samen met alle aanwezige Houtenaren en bevriende carnavalsverenigingen mag hij daarna aanschouwen wie de 57ste prins der Houtse Kluppels is.

Na vandaag nog 1 tip te gaan en dan maken De Houtse Kluppels eindelijk bekend wie de 57e prins is tijdens carnavalsseizoen 2018-2019.  Met de tot nu toe negen gepubliceerde tips proberen de Mierlo-Houtenaren te ontrafelen wie de nieuwe prins wordt. Is het dan toch die onbekende bekende buurman? Het geruchtencircuit komt steeds sterker op gang, maar niemand weet het zeker. Deze prachtige foto helpt jou zeker op weg!

Ga naar www.kluppels.nl en vul in wie volgens jou de nieuwe Prins van De Kluppels wordt tijdens carnavalsseizoen 2018-2019.
Volg De Kluppels op Twitter en Instagram via @houtsekluppels
of word vrienden op Facebook: CV De Houtse Kluppels

Bovenstaande foto vormt Tip 9 (bron: Houtse Kluppels).
Zie ook de vorige tips: Tip 1 | Tip 2 | Tip 3 | Tip 4 | Tip 5  | Tip 6 | Tip7 | Tip 8

1,406 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *