Op vrijdag 25 oktober om 16.00 uur vindt de heropening plaats van Probeerhuis Vooruitkomst. Vooruitkomst is een fysieke plek waar mensen hulpmiddelen kunnen proberen, ervaren, persoonlijk advies kunnen krijgen, en lezingen en workshops kunnen volgen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie in een huiselijke sfeer.

Voor wie staan wij klaar?
In Vooruitkomst kunnen ouderen, mensen met dementie, mantelzorgers, zorgprofessionals en andere zorgvragers terecht voor advies. Vooruitkomst is de schakel tussen deze groepen en technologie (Smart Health) en praktische hulpmiddelen. Vooruitkomst is geen winkel, maar verwijst op onafhankelijke wijze door naar hulpmiddelenwinkels en andere leveranciers in de regio.

Daarnaast organiseert Vooruitkomst regelmatig lezingen en workshops, zowel voor mantelzorgers als zorgprofessionals. Houd onze facebookpagina in de gaten voor meer informatie, data en tijden www.facebook.com/vooruitkomst

Na een herintichting is Probeerhuis Vooruitkomst weer geopend.

Programma 25 oktober
Geïnteresseerden zijn van harte welkom vanaf 16 uur voor een hapje en drankje.
Om 16.30 uur zal wethouder H. van Dijk het openingswoord verzorgen..
Daarna laat Kariene van Dijk, De Mantelzorgontzorger, voorbeelden zien van hulpmiddelen die ervoor kunnen zorgen dat mensen langer thuis blijven wonen. De opening duurt tot 18 uur.

U vindt Probeerhuis Vooruitkomst in de Elzaspassage, naast de (binnen)ingang van C&A, tegenover Arnani Schoenen.

vooruitkomst

431 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *