Record aantal medailles voor H.A.C.
In de geschiedenis van H.A.C hebben de jongens en meiden historie geschreven: 17 plakken op een Brabants Kampioenschap bij de C-D junioren. Atletiek is normaal een individuele sport maar dit hebben ze samen gedaan. Er kwamen zelfs vier estafetteteams op het podium.

Bij de D juniorenmeisjes team 1 van H.A.C. op een 2e plaats, maar team 2 kwam verrassend als 3e op het podium. Team 1 bestond uit Nori Meulendijks Emma Holst, Demi de Vries en Merle Bucker en team 2 met Gwen Bogers, Yara Vereijken, Evy Loots en Nyssa Engels. De jongens D liepen als 3e over de finish; de teamleden zijn Joep ten Houten, Gijs v. Lieshout, Roel v. Engeland en Joost v. Mierlo. Ten slotte was er ook nog succes bij de meiden C: zij pakten het zilver op de estafette. De prijswinnaars van meiden C: Anouk Terheijden, Laura Bucker, Joy Langewouters en Kia Vereijken. Op de ijzersterk bezette 60m sprint pakte Nori Meulendijks haar 2e plak met een tijd van 8.51 sec en finishte hiermee als 3e. H.A.C. is supertrots op de prestaties.

weekkrant-de-loop-logo

Meer-Stiphout-Warande-digitaal-wijk-nieuws:
www.stiphout-warande.ditisonzewijk.nl
Facebook: Stiphout-Warande
Twitter:  @ditisonzewijk
Google+  Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #Ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

2,080 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *