Regionale sportontmoeting in de Groene Campus

Maandag 15 mei werd in schoolgebouw “de Groene Campus “voor het eerst een sportontmoeting georganiseerd met als titel ‘Het werkt aanstekelijk’. Namens de gemeente Helmond was onze wethouder met gezondheid in haar portefeuille Mevr. de Leeuw zeer tevreden over de verschillende projecten waarin de gezondheid als doel positief in het nieuws werd gebracht.

De gemeente Helmond, GGD-Brabant Zuidoost, Provincie Noord-Brabant en SSNB zorgde voor een samenkomst van 22 verschillende instanties die een presentatie moesten geven over een positieve gezondheid. Van Kenniscentrum sport en bewegen tot de zorgboog en van Fontys sporthogeschool tot de hartstichting. Allen hebben belang bij een gezonde samenleving.

De winnaars van het schoolproject kookkunsten, konden onder deskundige leiding een gezond gerecht klaar maken. Vol trots zag je de kinderen volop genieten van hun eigen gemaakte gezonde salade.

sla-grootMeer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

 

1,503 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *