Regionale Stimuleringsprijs voor Nina van Knippenberg

Judoka Nina van Knippenberg uit Helmond heeft de eerste  Jan Wetzer stimuleringsprijs gewonnen. Nina laat zich niet alleen regionaal regelmatig gelden, maar presteert op landelijk en internationaal niveau. Onlangs werd ze met het aspirantenteam kampioen van Nederland. Een pittige meid met een toekomst in de judosport die traint bij Sportschool Eddie van de Pol. Nina draagt bij al haar wedstrijden een judopak van Adidas.

Nieuwe stimuleringsprijs voor Helmondse judoka

Ter nagedachtenis aan Jan Wetzer (1982 – 2013) heeft Nihon Sport Nederland besloten de “Jan Wetzer Stimuleringsprijs” in het leven te roepen. Jan Wetzer was tot aan zijn overlijden directeur van Nihon Sport .  De jury, onder leiding van Bertie Wetzer – Foederer; de moeder van Jan Wetzer, had de moeilijke taak om de winnaars te selecteren uit de vele inzendingen. “Er waren veel inzendingen uit heel Nederland” zegt Bertie Wetzer “En ze waren stuk voor stuk uniek en erg goed gemotiveerd. Je gunt iedereen zo’n prijs maar uiteindelijk zullen we jaarlijks drie prijzen uitreiken ter nagedachtenis aan Jan.” De Regionale Stimuleringsprijs is gewonnen door  Nina van Knippenberg. De Landelijke Stimuleringsprijs is gewonnen door Rayan Lagmich uit Zoetermeer. De Speciale Stimuleringsprijs voor vereniging/club/sportschool is gewonnen door Stichting Judo Zutphen. De beide winnaars van de individuele stimuleringsprijs ontvangen een tegoedbon van € 500,00 die bij Nihon Sport te besteden is aan sportmaterialen. Voor judo Zutphen wordt een speciale hoody of trainingspak ontworpen en middels sublimatie gemaakt. Ze ontvangen 10 speciaal voor hen gemaakte trainingspakken/hoodies. Ook voor 2018 zullen de drie prijzen uitgereikt worden.

Voor verdere informatie Jan Wetzer Stimuleringsprijs  Bron foto: Peter Wetzer.
Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,975 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *