21 synchroomzwemsters, 13 nummers, een vertelster en enkele figuranten. Dat waren de ingrediënten van de synchroomzwemshow “Reis door de tijd” die H.Z.V. Lutra gegeven heeft op zondag 16 december.

Het verhaal

Het verhaal ging over de avonturen van Lynn, die voor de vissen van haar buurman moest zorgen tijdens zijn vakantie. Als ze heel nieuwsgierig rondsnuffelt in zijn huis, ontdekt ze een kast die er merkwaardig uitziet.  Het blijkt een tijdmachine te zijn die Lynn naar allerlei avonturen brengt. Ze komt eerst in het jaar 1893 terecht, het jaar van Junglebook. Daarna brengt de tijdmachine haar naar Chicago. Het is dan 1930. Via de Westerntijd (1966) komt ze bij o.a. Eftelingsprookjes (droomvlucht, Joris en de Draak) en Harry Potter (2010). Uiteindelijk vindt ze de juiste knop op de tijdmachine om weer terug te keren naar 2018.

De show

Na de opening die werd verzorgd door een grote groep zwemsters, deden de zwemsters ieder avontuur van Lynn in kleinere groepjes. Het slotnummer werd weer door de gehele groep gedaan. Tussendoor werd het verhaal van Lynn verteld en waren er figuranten te zien, verkleed als draak of Harry Potter.

De video toont enkele fragmenten van de show en een kort interview.


N.B. In verband met auteursrechten van de nummers uit de show, kan Ditisonzewijk maar enkele muziekfragmenten in de video tonen.

575 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *