Relatiedag als dank voor bijdragen Vrienden van ’t Gilde

Vele Vrienden van het Gilde van St. Antonius Abt Mierlo-Hout waren zondag 16 september weer present op de jaarlijkse relatiedag. Vanaf 14.00 uur werden ze door de gildeheren verwelkomt op het gildeterrein, om vervolgens deel te nemen aan de schietwedstrijd voor de wisselbokaal. Natuurlijk werden zij gefêteerd met de nodige drankjes en hapjes.

Onder fantastische weeromstandigheden werd op de “vogel” geschoten die uiteindelijk na het 126e schot omlaag werd gehaald door Jos van Stiphout. Hierna werden door de vele vrijwilligers, die hadden meegeholpen bij de gildefeesten in juni, ook geschoten om de dagprijs. Paul Beijers haalde met het 122e schot de laatste restjes van de “vogel” omlaag.

Na de prijsuitreiking werd iedereen uitgenodigd voor een uitstekend verzorgd warm buffet van zaal Eric de Koning. Rond 20.00 uur werd de geslaagde middag afgesloten. Het gilde bedankt alle Vrienden van het gilde omdat mede dankzij hun bijdrage ’t gilde hun rijke traditie in ere kan houden. Ook Vriend van ’t Gilde worden? Bekijk hiervoor even de website www.gildemierlohout.nl of bel even naar 06-12321219.

’t GIlde leeft op ‘t Hout

Foto’s Bron; Gilde St. Antonius Abt Mierlo-Hout


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
Onderstaande linken zijn aanklikbaar:

www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,025 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *