Residentie Acuut: 22 Luxe serviceappartementen Koninginnewal/Ameidestraat in Helmond-Centrum

Acuut Zorg & Woonbegeleiding gaat wederom uitbreiden met  een nieuwe vestiging van “Residentie Acuut”

Dit nieuwe pand is gevestigd aan de Koninginnewal/Ameidestraat (Pand van Dirks) te Helmond.  Wegens de enorme belangstelling zal Residentie Acuut haar 2e vestiging openen medio 2020. Het gaat om nog eens 22 luxe serviceappartementen bestemd voor senioren en een restaurant op de begane grond. Dit zal een eigentijds restaurant worden waar zoveel mogelijk met streek- en biologische producten gewerkt wordt. Het restaurant zal de residentie voorzien van verse gezonde maaltijden, maar is voor iedereen toegankelijk.

 

Acuutzorg AmeidestraatJordy Hollewand is initiatiefnemer van Residentie Acuut en runt al ruim 10 jaar de organisatie Acuut Woonbegeleiding. Acuut Woonbegeleiding is een gevestigde naam in de zorg met inmiddels al ruim 10 jaar ervaring in woonoplossingen voor (jong) volwassenen. Met de uitbreiding van Residentie Acuut is er nu ook een woonoplossing met zorg op maat voor senioren in omgeving Helmond.

De telefoon staat sinds 5 juli roodgloeiend. Er melden zich tientallen geïnteresseerden bij Residentie Acuut voor de Suytkade. Als elke geïnteresseerde een bewoner wordt dan zijn er al appartementen te kort. Daarom kan een uitbreiding naar de Ameidestraat niet uitblijven. Nu wordt Helmond in totaal van vijftig  luxe serviceappartementen voorzien . Met elke geïnteresseerde zal een kennismakingsgesprek gevoerd worden, dit kan bij de geïnteresseerden aan huis. Een kennismakingsgesprek is geen garantie van plaatsen.

Residentie Acuut biedt bewoners persoonlijkheid en veiligheid. Er is een toegangscontrole met receptiedienst. Een medewerker die 24 uur aanwezig is om u van zorg te kunnen voorzien. De bewoners worden op een persoonlijke manier benaderd. Wij willen geen stopwatchmentaliteit en nemen graag de tijd voor onze bewoners. De mate van begeleiding en zorg bepalen de bewoners uiteraard zelf.

Acuutzorg Armeidestraat 1De bewoners worden voorzien van een tablet met speciale software voor senioren. Gebuikt de bewoner de tablet niet dan functioneert deze als fotolijstje. Kinderen en kleinkinderen kunnen foto’s doorsturen naar (o)pa en (o)ma en videobellen is ook mogelijk. Zelfs het terugkijken van een kerkdienst behoort tot de mogelijkheden. Er zijn zitten veel opties op deze tablet voor senioren.

De inschrijving is gestart. U vindt informatie op de website of kunt vrijblijvend bellen voor een informatiegesprek.
Mocht u naar aanleiding van dit persbericht nog vragen hebben, neem dan contact op met:

Residentie Acuut
Jordy Hollewand
088-6000400
www.residentieacuut.nl / info@residentieacuut.nl


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,920 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *