Residentie Acuut bouwt op dit moment op twee locaties in Helmond nieuwbouwappartementen voor senioren. Op Suytkade is men er al een heel eind gevorderd met de bouw. Op vrijdag 7 februari is op de locatie Ameidestraat/Koninginnewal het hoogste punt bereikt.

Op locatie Ameidestraat/Koninginnewal vordert de bouw van Residentie Acuut gestaag. Daar komen 22 luxe seniorenwoningen waar ouderen kunnen wonen op een veilige en betrouwbare manier in een kleinschalig complex.

De bewoners van de nieuwe Residentie Acuut worden er op een mooie manier geholpen door gekwalificeerde medewerkers/sters. Zorg wordt op de wens en behoefte van de bewoners afgestemd.
Omdat het hoogste punt van de bouw werd bereikt werd de wijkreporter van Ditisonzewijk-Helmond uitgenodigd een kijkje te komen nemen. Het gebouw was nog in zeilen gewikkeld want het is voorlopig nog niet klaar.

Er werd een kleine rondleiding gegeven door het pand en men kreeg een indruk van de mooie uitkijkpunten. Volgens de verwachting zijn de woningen klaar rond eind 2020/begin 2021.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

130 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *