Acuut Zorg & Woonbegeleiding gaat uitbreiden met “Residentie Acuut”. Aan de Suytkade in Helmond worden 28 luxe service appartementen voor senioren gebouwd. Initiatiefnemer Jordy Hollewand lanceert hiermee een  nieuwe formule voor senioren. Binnen de Residentie worden namelijk wonen, zorg en topservice op maat geleverd onder een dak. De oplevering van Residentie Acuut zal naar verwachting medio 2019 zijn.

Acuut Woonbegeleiding is een gevestigde naam in de zorg met inmiddels al ruim 10 jaar ervaring in begeleiding en ambulante zorg in diverse gemeenten. Initiatiefnemer Jordy wil met zijn kennis en ervaring in deze sector ook een oplossing bieden voor de senioren in omgeving Helmond.

Momenteel zijn er 100.000 seniorenwoningen tekort in Nederland. Met de vergrijzing opkomst en de versobering op seniorenzorg vanuit de overheid is er een uitdaging. Er moet een oplossing komen voor deze zorgbehoevende groep. Met dit idee is Residentie Acuut geboren. Zij hopen met de komst van Residentie Acuut een oplossing te kunnen bieden in Helmond en omgeving.

Zij willen onderscheidend zijn in de zorgsector. Het idee van stoffige kleine kamertjes en voorgefabriceerde voeding is niet meer van deze tijd. Zij willen een persoonlijke benadering zonder stopwatch mentaliteit. Ze willen hun senioren voorzien van drie gezonde maaltijden waarbij zoveel mogelijk wordt gewerkt met biologische- en streekproducten. Zowel binnen als buiten de residentie worden regelmatig (gezamenlijke)activiteiten georganiseerd.

De Residentie wordt gebouwd in een nieuwe veilige omgeving met alle voorzieningen in de nabijheid. De mooie appartementen zijn 50 M2 nieuw en van alle gemakken voorzien. Het appartement heeft een aparte slaapkamer en een balkon. Zij bieden wonen, ambulante zorg en topservice op maat. De wensen van de senioren staan centraal en alles is bespreekbaar, aldus Acuut.

De inschrijving is reeds geopend. Mocht u naar aanleiding van dit persbericht nog vragen hebben, dan kunt u hen bereiken op:

Residentie Acuut
Jordy Hollewand
088-6000400
www.residentieacuut.nl
info@residentieacuut.nl

 

 

 

foto vooraanzicht nieuw foto zij aanzicht nieuw IMG_3179 IMG_3181

1,714 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *