RKSV Mierlo-Hout  volgend seizoen opnieuw 2e klasser in amateurvoetbal

Na een afwezigheid van slechts een jaar zal RKSV Mierlo-Hout volgend seizoen opnieuw uitkomen in de 2e Klasse van het amateurvoetbal. De pijn van de degradatie van afgelopen seizoen is door de Blauw-Witten dus erg snel weer teniet gedaan. En eerlijk is eerlijk RKSV Mierlo-Hout was dit seizoen in de derde klasse C van de KNVB oppermachtig en liet regelmatig zien het niveau van de 2e klasse aan te kunnen. Met een duidelijke voorsprong van 16 punten op nummer 2 ( SV Budel ) is Mierlo-Hout reeds 5 wedstrijden voor het einde Kampioen geworden. Voorwaar een prestatie waarop trainer Raymond Koenraadt samen met de rest van de begeleiding en met de spelersgroep erg trots mogen zijn.

Zoals meestal was de kampioenswedstrijd van afgelopen zondag tegen stadgenoot Helmondia niet de beste wedstrijd van het seizoen. Bij dit soort wedstrijden speelt de spanning altijd een grote rol en dat was ook te zien. Desondanks werd er, onder het toeziend oog van onder meer beide nieuwe Hoofdsponsors: Verbakel Partij en More en Sportshop Laarbeek een verdiende overwinning behaald met 3-1. Het spreekt voor zich dat dit kampioenschap en de promotie door de vereniging en supporters uitbundig werd gevierd in de kantine van de vereniging

Volgend seizoen zal het 100-jarig bestaan dus worden gevierd terwijl het vaandelteam uitkomt in de 2e klasse van de KNVB en men daardoor de hoogst spelende amateurclub uit Helmond zal zijn.
Volgens het Hoofdbestuur moet het mogelijk zijn, gezien de samenstelling van trainersstaf en het vaandelteam, om een stabiele 2e klasser te worden en ook te blijven.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,564 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *