Roep je buren bij elkaar met Ditisonzewijk

Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar in het vierde weekend van september gehouden.  Ook in Helmond  wordt dit jaar op 22 september, in verschillende wijken Burendag gevierd.
Onder het motto;  “Wat doe jij met Burendag?” wil Ditisonzewijk.nl  op de eerste plaats al VOORAF bekendheid geven aan alle initiatieven die jij vanuit jouw wijk gaat organiseren.

Ons motto is dan ook: “Roep je buren bij elkaar met Ditisonzewijk”.

Of het nu gaat om buurtontbijtjes, zeskampen of schoonmaakacties alles is mogelijk.  Maak jouw Burendag nog bekender en laat de vele volgers van ons platform weten wat jij gaat organiseren in de wijk.
Stuur een overzicht van alle activiteiten met foto’s e.o. andere illustraties naar onze redactie: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl en wij verspreiden het over onze uniek facebookpagina’s!

Burendag in de Rijpeltoets

rijpeltoets speeltuinVanaf 13.00 uur nodigt het team van speeltuin de Rijpeltoets buren en buurtbewoners uit om samen Burendag te vieren.  Naast alle speeltoestellen hebben zij op deze dag ook diverse leuke activiteiten zoals; spijkerpoepen, een springkussen en er worden nagels gelakt.  Voor de muzikale ondersteuning is er een DJ aanwezig en kan men ondertussen een lekker broodje eten bij de barbecue.
De toegang is voor iedereen deze dag gratis en er staat voor alle begeleiders een lekker bakkie koffie of thee klaar. Kom dus gezellig met de hele familie naar de speeltuin Rijpeltoets.
Ook dit jaar kun je met een leuk raadspel weer een gratis een jaarabonnement voor het seizoen 2019 winnen. Reden genoeg om ook hier een bezoekje te brengen.

 

 

 

Burendag in Houtsonk
burendag-fullhouse-houtsdonk-buurtkamer-via-diow

De vrijwilligers van de Buurtkamer Houtsdonk in Helmond-West, houden dit jaar een multiculturele Burendag
Het evenement met lekkere hapjes en livemuziek van de band Fullhouse vindt plaats op het grasveld bij de flat; wethouder Van Deutekomplein.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
Onderstaande linken zijn aanklikbaar:

www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,680 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *