Leon de Fost uit Mierlo-Hout is verzot op de historie van Helmond en verzamelt al jarenlang oude foto’s, magazines en ansichtkaarten met beeldmateriaal van onze stad en haar voormalige kerkdorpen.
Onlangs presenteerde Leon in een uitgebreide film zijn collectie met prachtige Helmondse ansichtkaarten aan de kijkers op YouTube. De video is samengesteld en gemonteerd door Theo van Heugten.
Leon neemt je mee op een tour door Helmond en vertelt bij elk plaatje een stukje interessante geschiedenis. Kortom de moeite waard om eens rustig de tijd te nemen voor deze historische film. Veel kijk en luisterplezier!

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

2,842 totaal aantal vertoningen, 6 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *