Rondje Helmond

Rondje Helmond

Een fietsroute van 46,6 km langs de mooiste en meest verrassende plekjes van de stad, dat is ‘Rondje Helmond’. De route voert je langs 12 punten.

Je fietst niet alleen door prachtige groene gebieden, maar je passeert ook een aantal bijzondere woonwijken van de stad, zoals Brandevoort en Dierdonk. Starten is eenvoudig en kan op een willekeurig punt in de route. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een hele of halve route te fietsen en je hebt de mogelijkheid om de route linksom of rechtsom te fietsen.

Starten is eenvoudig en kan op een willekeurig punt in de route. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een hele of halve route te fietsen en je hebt de mogelijkheid om de route linksom of rechtsom te fietsen.

Onderweg vind je drie openbare watertappunten van Brabant Water om een bidon of een flesje te vullen. Voor de fietsers met e-bike is er de mogelijkheid om hun elektrische fiets weer gratis bij te laden. Dit kan op verschillende punten langs de route.

Rondje Helmond laat je al het moois zien dat Helmond te bieden heeft. Veel fietsplezier!

Meer info: http://www.brabantvertelt.nl/routes/rondje-helmond


 

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.


 

1,773 totaal aantal vertoningen, 6 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *