Ruim 100 nieuwe bewoners in Weverspoort

Woonpartners feliciteert de nieuwe huurders van de 20 appartementen van het complex Keizersmantel. Zij kregen deze week de sleutels uitgereikt en kunnen gaan klussen. De bewoners wonen nu in een bijzonder gebouw met een keizerlijke uitstraling in de buurt Weverspoort in de Helmondse binnenstad.  Het gebouw is gelegen op de hoek van de Heistraat en Van Brusselstraat.Het opgeleverde project, waar Keizersmantel deel van uitmaakt, is het afgelopen jaar gebouwd en omvat 46 woningen.

Het betreft 27 huurwoningen en 19 koopwoningen. Deze zijn allen gebouwd in de architectuurstijl van de Amsterdamse School, kenmerkend voor de buurt Weverspoort in de Binnenstad. Woonpartners voegt met de oplevering van het appartementencomplex weer 20 nieuwe woningen toe aan haar voorraad. De nieuwe bewoners beschikken over een 3- kamer appartement en kijken uit op het zogenoemde winkelplein. Deze sociale huurwoningen hebben huurprijzen onder de 600 euro per maand.
Eerder werden in april 7 huurwoningen met 2 slaapkamers aan de Heistraat opgeleverd. Ook kregen in mei en juni de kopers van de 7 woningen aan de Aad Meijerstraat, direct aan het Weverspark, en de 4 aan de Van Brusselstraat hun sleutel uitgereikt. Zij wonen er inmiddels. Al wordt er nog volop geklust in de woningen die zijn opgeleverd.

Ook de kopers krijgen sleutel uitgereikt

HogeRes GvH Melissa en LaurensZowel de huur- als de koopwoningen zijn in opdracht van Woonpartners gebouwd door Adriaans Aannemingsbedrijf uit Helmond. Zij leggen nu de laatste hand aan de 8 koopwoningen aan de Van den Dungenstraat. Dit zijn eengezinswoningen met 3 slaapkamers. De nieuwe eigenaren ontvangen de komende twee weken hun sleutel.

Op het gezamenlijke binnenterrein wordt een parkeerplaats ingericht, alleen toegankelijk voor aanwonenden. De nieuwe bewoners komen voornamelijk uit Helmond en directe regio. Maar ook uit Gorinchem en Schagen hebben mensen de stap genomen om in Weverspoort te wonen.

Naast een mooie woning genieten de bewoners van het voordeel van tientallen winkels en het prachtige Weverspark om de hoek. Het centrum, het station en andere voorzieningen zijn op loopafstand. Niet voor niets kiezen zij voor Parkwonen in de Helmondse Binnenstad.

woonpartners logo

2,883 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *