Veel mogelijkheden voor aangepast sporten in De Peel

Sport en bewegen is hartstikke leuk en bovendien is het goed voor je gezondheid. Alleen, samen, binnen of buiten, het is allemaal mogelijk. Toch is het niet voor iedereen  makkelijk om de sport te vinden die bij hem/haar past. Mensen met een verstandelijke-, lichamelijke beperking of chronische aandoening hebben vaak veel moeite met het vinden van een geschikte sport- of beweeg activiteit. Uniek Sporten De Peel voelde een sterke behoefte om daar verandering in te brengen.

Samen met alle samenwerkingspartners is dit speciale sport- en beweegaanbod inzichtelijk gemaakt door middel van het uitgeven van het boekje “Aangepast sport- en beweegaanbod in de Peel”.
In het kader van sportstimulering brengt Uniek Sporten De Peel een boekje uit tijdens de Europese Sportweek (15 tot 29 september) waarin nagenoeg alle aangepaste sport- en beweegactiviteiten in de Peelregio (Helmond, Deurne, Asten-Someren, Laarbeek & Gemert-Bakel ) zijn opgenomen. Het doel hiervan is dat steeds meer mensen met een speciale sportbehoefte de weg weten te vinden naar een geschikte activiteit.
De boekjes worden verspreidt onder verenigingen, speciaal (basis) onderwijs, zorgorganisaties, fysiotherapeuten en andere professionals. Mocht u geïnteresseerd zijn in een exemplaar of meer informatie willen ontvangen, mail of bel ons dan!

Voor meer informatie:
Uniek Sporten De Peel, Daan Gardien, 06-22182233
depeel@unieksporten.nl
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=170505996918180&ref=br_rs
Instagram: https://www.instagram.com/unieksporten_de_peel/

Note: Aanbod dat niet opgenomen is in dit overzicht kan toegevoegd worden op de website www.unieksportenbrabant.nl. Geef het door via depeel@unieksporten.nl!

844 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *