Samenloop voor Hoop

Beste lezer,
Mogen wij uw aandacht vragen voor het volgende.

In het weekend van 09 en 10 september 2017 staat HAC atletiekvereniging in Helmond volledig in het teken van de SamenLoop voor Hoop. Voor de derde keer komt dit unieke, 24 uur durende evenement naar Helmond, waarmee aandacht wordt gevraagd voor de ziekte kanker en geld wordt ingezameld voor KWF Kankerbestrijding en inloophuis de Cirkel. De 24 uur van de SamenLoop voor Hoop zijn ontroerend, gezellig en bijzonder en staan symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Naast het feit dat er aan het einde van het evenement hopelijk een flink bedrag overgemaakt wordt naar KWF Kankerbestrijding en inloophuis de Cirkel, is de SamenLoop vooral een evenement om survivors/eregasten ((ex)kankerpatiënten) een hart onder de riem te steken en het leven met z’n allen te vieren.

Wat gaan we doen?
Samen één is een van de teams die 24 uur gaan lopen als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Helaas heeft het dochtertje van onze teamcaptain op 9 jarige leeftijd te horen gekregen dat ze een hersentumor heeft, is de opa van dit meisje overleden aan asbestkanker en in de naaste omgeving veel familieleden en vrienden en kennissen verloren aan de ziekte kanker. Om geld in te zamelen is de hele familie en vriendenkring al bezig met diverse activiteiten.

Een van deze activiteiten is 24 uur lopen tijdens dit weekend.
Tijdens dit weekend is er een keur van amusement met optredens van gave bands, bijzondere zangers en zangeressen, groot en klein talent, vertier voor de kinderen en is er speciale aandacht voor onze eregasten. Een geweldig en gezellig evenement, met een sfeer die uniek en onvergetelijk is.

De hoogtepunten tijdens de SamenLoop voor Hoop Helmond:

 De openingsronde ‐ de SamenLoop voor Hoop wordt geopend door survivors/eregasten.
Zij zijn de reden dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt aan de strijd tegen kanker. Zodat er
een moment komt waarop iedere kankerpatiënt de ziekte kan overwinnen.

 De indrukwekkende kaarsenceremonie ‐ waarbij er naar verwachting zo’n 5.000 kaarsen branden
als nagedachtenis aan mensen die we helaas verloren zijn aan de ziekte kanker of juist voor
mensen die op dat moment strijden tegen de ziekte.

 De gezellige KinderSamenLoop – een loop waarin zoveel mogelijk kinderen meelopen, omdat ook zij helaas in hun omgeving of zelf met kanker te maken krijgen.

 Na een bijzondere 24 uur loopt iedereen samen deze laatste ronde. De ronde van hoop,om samen het leven te vieren.

De SamenLoop voor Hoop is een evenement waarbij ook team Samen Eén laat zien de strijd tegen kanker te ondersteunen. Kanker raakt immers 1 op de 3 Nederlanders. Naast het vinden van donateurs hebben wij ook unieke ludieke acties bedacht. We verkopen kaarsenzakken, we hebben een smoothiefiets, onze kraam wordt met mooie ballonnen versierd en we hebben vier gave auto’s geregeld waar men voor 20 euro een gaaf ritje kan maken als bijrijder, waarvan de opbrengst in zijn geheel naar de Samenloop voor Hoop zal gaan met als doel nog meer geld voor KWF, nog meer geld voor onderzoek naar kanker. Wilt u meerijden in zo’n gave Porsche, Lotus of Ford geef u dan snel op bij mirandarene@kpnmail.nl of bel naar 06-42633992.

1,901 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *