Samenwerking Bibliotheek Helmond en Ervaren & Ontmoeten

Lezing: Hoe ga je om met het verlies van twee kinderen?

Of: hoe ga je om met een ‘knock down?’

Donderdag 7 november vindt een bijzonder persoonlijke avond plaats in de Bibliotheek Helmond. Mary Tjong A Tjoe- van der Veen uit Dierdonk vertelt over hoe zij omging met het verlies van twee kinderen. Zij neemt bezoekers mee in haar verhaal hoe zij reageerde op deze zoals zij het zelf noemt: ‘enorme knock down’. Zij vertelt hoe zij vervolgens met mentale veerkracht, de moed en liefde weer terug vond om door te leven. Anderen motiveren om na hun knock down weer tot bloei te komen is haar missie geworden. Deze avond is een eerste samenwerking tussen de Helmondse Facebookgroep Ervaren&Ontmoeten en de Bibliotheek in Helmond.  De lezing is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor wie geen Facebook heeft. Deze openbare avond begint om 19.30 uur. Aanmelden is gewenst: www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten  . De kosten zijn  €2,50 inclusief koffie en thee.
De Facebookgroep Ervaren & Ontmoeten is er voor iedereen die dingen wil ervaren en mensen wil ontmoeten in Helmond en de regio. Door hen worden telkens eenmalige bijeenkomsten georganiseerd, dat kan een avond mediteren zijn, een avond knutselen, een natuurwandeling of een les zelfverdediging. Voor mannen en vrouwen. Gewoon doordat er mensen zijn die iets aanbieden. Om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden om dingen te ervaren, wordt het bedrag laag gehouden. Men kan dus aanhaken bij wat men wil, er zijn geen verplichtingen. De één komt eenmaal, de ander regelmatig.
De Bibliotheek Helmond-Peel vindt een aantal van hun activiteiten goed passen bij het aanbod van de Bibliotheek. Zij bieden de ruimte aan. Op 12 december vindt een tweede bijeenkomst plaats vanuit de samenwerking tussen Bibliotheek en Ervaren&Ontmoeten.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.

E.mail:  info@ditisonzewijk.nl
Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook:  Helmond-Ditisonzewijk
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen,Zakelijk,
Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s,
DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

303 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *