Samenwerking Helmond Marketing en Ditisonzewijk-Helmond

Helmond – Stichting Helmond Marketing heeft aangegeven de zichtbaarheid van hun activiteiten te willen vergroten en is een partnerschap aangegaan met Stichting Ditisonzewijk-Helmond.

Directeur Leo Grunberg van Helmond Marketing vindt met name de samenwerking tussen beide stichtingen van groot belang, omdat inmiddels vele Helmondse inwoners de website en de Facebookpagina van Ditisonzewijk.nl bezoeken en de berichten van Helmond marketing hierdoor goed gelezen worden.

Door de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst krijgen alle Helmondse inwoners een nog meer compleet overzicht van wat er dagelijks hun stad en stadswijken te doen is en krijgen de activiteiten die Helmond Marketing organiseert de aandacht op het digitale platform die ze verdienen.

Met de ondertekening van het partnerschap hebben de Stichting Helmond Marketing en Stichting Ditisonzewijk-Helmond een grote stap naar verdere samenwerking gezet.

Ditisonzewijk.nl is het digitale wijkgerichte platform voor Helmond met als doelstelling om alle Helmondse wijken gratis van nieuws te voorzien en de inwoners op de hoogte brengen van alle activiteiten die plaatsvinden in hun wijk/stad. Een wijkplatform voor en door de inwoners. Ditisonzewijk.nl wordt steeds vaker bezocht om evenementen digitaal zichtbaar te maken.

Foto onderschrift:
Niek de Groot, Herbert von Reth en Mario Coolen van Ditisonzewijk.nl de samenwerkingsovereenkomst met Leo Grunberg en Linda Haverkamp van Helmond Marketing (Foto Jennifer Vos).


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,151 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *