Seniorenmiddag C.V. de Ao-Kanters ’66

Logo-Ao-Kanters-wit-rondom-transparantOp zaterdag 9 februari zal er in Wijkhuis de Lier een seniorenmiddag worden gehouden.
De middag begint om 13.30 uur en zal tot 17.00 uur gaan duren. Deze carnavalsmiddag organiseren wij voor senioren vanaf 60 jaar en ouder. De kosten voor deze middag zijn € 2,- per persoon.
U krijgt bij binnenkomst koffie/thee aangeboden met iets lekkers erbij.

Prins Jeffrey d’n Uurste is met zijn adjudant Dennis, grootvorst Willie, ceremoniemeester Gerrie, de raad van elf, de dansmariekes, de prinsengarde en de dames aanwezig op deze middag.

Wij hebben een erg leuk divers programma voor u samengesteld. Er is zang, dans en er wordt gekletst kortom voor ieder wat wils.

Is uw interesse in deze gezellige seniorenmiddag gewekt dan bent u van harte welkom.
We kunnen deze middag max.130 personen kwijt. Het is daarom erg belangrijk om uzelf op te geven zodat u verzekerd bent van een plekje in de zaal. U kunt zich aanmelden via info@ao-kanters.nl of per telefoon: Dhr. Verdegen tel.nr. 06-24945472, Dhr.W. van Dijk 06-34146732.

Wij hopen natuurlijk dat u in grote getale naar deze middag komt. Wij willen er namelijk een gezellige middag van maken en ervoor zorgen dat er in de wijk toch een leuke carnavalsmiddag voor de senioren wordt georganiseerd.

Wilt u meer informatie over onze carnavalsvereniging, kijk dan op www.ao-kanters.nl

742 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *