Senzer zet ondernemers van arbeidsmarktregio Helmond-De Peel in de schijnwerpers

Aanmelden voor de nominatie tot 27 september

Tijdens de ‘Dag van de Ondernemer’, die plaatsvindt op 16 november 2018, zet Senzer ondernemers in de schijnwerpers. En terecht, want de ondernemers zijn van groot belang voor de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel. Zij dragen namelijk positief bij aan de arbeidsmarkt en werkgelegenheid in onze regio. Op deze dag wordt ook dit jaar weer de Senzer Award uitgereikt. Deze award prijst ondernemers in de regio Helmond-De Peel die op vernieuwende wijze omgaan met werkgelegenheid en de arbeidsmarkt.

Aanmelden voor nominatie
Er worden twee Senzer awards uitgereikt. Één in de categorie; kleine ondernemingen (tot 50 medewerkers) en één in de categorie middelgrote tot grote ondernemingen (vanaf 50 medewerkers). Vorig jaar hebben de Hoijse Hoeve en Van Den Broek Logistics gewonnen.

Ben jij of ken jij een ondernemer die op een innovatieve en/of andere werkwijze kijkt naar het bieden van werkgelegenheid in zijn eigen onderneming? Én vind jij dat deze onderneming de Senzer award dit jaar echt verdient? Meld die onderneming dan aan via www.senzer.nl/senzer-award-nominatieformulier. Ondernemingen kunnen aangemeld worden tot 27 september 2018. Een vakjury zal gaan bepalen welke zes ondernemingen worden genomineerd en begin oktober wordt bekend gemaakt wie genomineerd is.

De Senzer award winnen
Tijdens de Dag van de Ondernemer op 16 november 2018, mogen de aanwezige regionale ondernemers een stem uitbrengen op het bedrijf dat in hun ogen de Senzer Award verdient. Na een telling zullen de twee winnaars bekend worden gemaakt. Aansluitend is er een netwerkborrel voor alle aanwezigen.

Initiatiefnemer Senzer
Werkbedrijf Senzer voert de Participatiewet uit voor zeven gemeentes in arbeidsmarktregio Helmond-De Peel. De missie van Senzer is om de regionale arbeidsmarkt nog meer tot bloei te laten komen door talent en arbeidsvragen van ondernemingen samen te brengen. Daarbij kijkt de organisatie op een creatieve manier naar alle (on)mogelijkheden, verbindt ze partijen en biedt ze verrassende oplossingen.

Wilt u als ondernemer aanwezig zijn deze dag óf wilt u meer informatie over de Senzer Award en de Dag van de Ondernemer? Ga dan naar www.senzer.nl/dvdo

Foto: Kuppens fotografie


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
Onderstaande linken zijn aanklikbaar:

www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,455 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *