• DIOWHCHelzaspassage (14)
  • DIOWHCHkerstmanhelmond (8)
  • IMG_9787 (Kopiëren)

De koopzondag van 23 december zat weer vol met verrassingen. In de Elzaspassage werden de kinderen verwelkomt door Olaf, Elsa en een goochelaar uit de Dickenstijd. Vol verbazing keken de kinderen hoe de goochelaar een rode bal uit hun oortjes haalde. Of hoe hij uit een leeg bekertje vier rode ballen en een kippenei toverden. Verderop werden de kinderen welkom geheten door Olaf en Elsa. Natuurlijk  was dat een mooi moment voor de ouders om de kinderen op de foto te zetten. Bij de ingang stond er een gezellig muziekbandje, dat kerstliederen in Jazzstijl bracht.
En als je naar buiten liep kwam men de Kerstman met een elfje en zijn hulpje tegen. Bovendien werden de mensen getrakteerd op lekkere warme oliebollen. Ook hier kon iedereen op de foto met de Kerstman. Zijn hulpje liep met een lijst te sjouwen zodat men op de foto een soort  “schilderijeffect” kreeg.
Het evenement droeg zondermeer bij aan een verhoogde kerstsfeer in het hartje van onze stad.  En voor de kinderen die iets meer actie wilden was er natuurlijk de schaatsbaan waar ze tijdens de kerstvakantie nog terecht kunnen tot en met 6 januari 2019.  Kortom, genoeg ontspanning voor jong en oud…

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

773 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *