Sinterklaas is weer onderweg naar Helmond

Voet aan wal op zondag 18 november

Op de kanaaldijk mag op zondag 18 november weer luidkeels ‘Zie ginds komt de stoomboot’ gezongen worden. Duizenden kinderen, staan dan weer zwaaiend en zingend op de kade als Sinterklaas met al zijn pieten om 13.00 uur aanmeren nabij het Havenpark. Ook burgemeester Elly Blanksma zorgt samen met Bart & Theo weer voor een warme ontvangst van het gezelschap.

Daarna klimt de Sint op zijn trouwe schimmel Amerigo en rijden ze in een optocht naar de Markt. Op de Markt neemt de Sint rond 14.00 uur plaats op zijn troon, waar hij de kinderen begroet en hun verlanglijstjes en tekeningen in ontvangst neemt. Kidz DJ en Bart & Theo zorgen voor de muzikale inkleuring van deze middag en er zijn diverse optredens van onder andere de jongleer- en jumppieten, Nina & Nina, Dansschool Reniers en Clown Frenky. Daarnaast is er een nog een leuke verrassingsactie. Rond 16.00 uur neemt Sinterklaas afscheid en vertrekt hij met zijn pieten naar Het Kasteel van Sinterklaas welke op dinsdag 20 november haar deuren opent.

Bezoek aan Het Kasteel van Sinterklaas
De kaartjes voor Het Kasteel van Sinterklaas zijn 1 november in de verkoop gegaan en zijn uitverkocht. Er zijn nog wel tickets verkrijgbaar voor Het Theater van Sinterklaas. Clown Frenky treedt dagelijks op met zijn show ‘Frenky en de pepernotenpretlettershow’ en Theater Anders met ‘Castillo El Quinto’ in de weekenden. Op het voorterrein van Het Kasteel van Sinterklaas is veel vermaak voor jong en oud. Er zijn diverse optredens, Amerigo heeft een nieuwe stal gekregen, de Kadofabriek staat er als ook De Smulwinkel van Sinterklaas, een draaimolen en oud Hollandse spelletjes.

Kijk voor meer informatie op www.hetkasteelvansinterklaas.nl

Fotobron: Kasteel van Sinterklaas


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
Onderstaande linken zijn aanklikbaar:

www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,096 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *