Komt u ook het nieuwste likeurtje, Blow Job, proeven?

In het komend najaar is het 12 jaar geleden dat Femma en William van Poppel de slijterij aan de Slegersstraat hebben overgenomen van de vorige eigenaar.
De dorpswinkel is een zeer bekende slijterij in Mierlo-Hout, maar ook ver daar buiten. Inmiddels is dochter Desiré ook werkzaam in de volwaardige slijterij en verzorgt zoon Mike vele werkzaamheden op de achtergrond.

Vooral Femma is hét gezicht van de winkel en natuurlijk weet zij als geen ander wat hun zaak zo succesvol heeft gemaakt. Femma van Poppel: ‘Service, klantvriendelijkheid en ons enorm grote assortiment zijn de voornaamste zaken waarmee onze winkel zich onderscheidt van andere slijterijen. Onze klanten komen niet meer alleen uit Mierlo-Hout maar, dankzij ruim 450 soorten speciaalbieren, die niet in iedere winkel verkrijgbaar zijn, en ons groot assortiment likeuren en wijnen, komen ze uit heel Helmond, Best, Tilburg, Deurne, Lierop en vele andere plaatsen. We verzenden ook de pakketten en cadeauartikelen per post.’

Maar vanzelfsprekend kun je voor een lekkere wijn ook bij slijterij ’t Pijpke terecht. Femma lachend: ‘Onze huiswijn is een hele lekkere wijn. In Brandevoort noemen ze onze huiswijn: chateau Brandevoort. Onze winkel is een volwaardige slijterij met een ruim assortiment wijnen, likeuren en whisky’s. Wat we niet op voorraad hebben kunnen we uiteraard bestellen. We maken voor onze klanten speciale bierpakketten met speciaalbieren om cadeau te geven. Voor bedrijven die graag een relatiegeschenk willen geven, kunnen we in opdracht kruikjes laten maken met hun eigen logo; natuurlijk maken we er op verzoek een mooi cadeautje van, dat hoort erbij!’

Alles voor feesten en partijen

Slijterij ’t Pijpke biedt ook alles voor een feestje: tapinstallaties, koffiecontainers, glaswerk en kop en schotels. Femma onderhoudt korte lijntjes met twee cateringbedrijven en een slagerij voor barbecuefeesten. Ook verhuren ze voor feestjes koelkasten; daar is veel vraag naar.

Blow Job een nieuwe mindblowing lekkere likeur op basis van rum

Vorig jaar was Femma op een beurs, waar ze haar leverancier ontmoette die likeuren ontwikkelt. Tijdens de beurs stelde zij de leverancier voor om een speciaal likeurtje te ontwikkelen, alleen voor ’t Pijpke. Het nieuwe likeurtje is nu verkrijgbaar in de winkel: Blow Job, een likeurtje op basis van rum en citrus. Femma: ‘Het is een ludieke actie op de likeuren die al eerder op de markt werden gebracht: neuken, happy end, g shot, zaadcellen en lekker ding, daar past deze mooi in het rijtje,’ aldus de enthousiaste winkelier. ‘Het is een heel erg, ja, écht heel erg lekker likeurtje. Ze mogen gerust komen proeven, want proeven is kopen! De kameraad van onze zoon, Eric Pennings, heeft het ontwerp van de fles van de nieuwe likeur gemaakt. We verkopen de likeur aan particulieren, maar ook collega-slijterijen kunnen de likeur bij ons bestellen, uiteraard tegen een speciale inkoopprijs. Omdat de verpakking van de speciaal ontworpen kruikjes vrij prijzig zijn, zijn we nu druk doende, om voor horecabedrijven aangepaste flessen te laten maken.
Kortom: een bezoekje aan Slijterij ’t Pijpke, Slegersstraat 4, 5706 AX Helmond, is zeker de moeite waard.’

Een impressie van een bezoek aan de winkel is te zien in dit filmpje
Meer informatie http://slijterij-tpijpke.nl

2,038 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *