SolarUnie nieuwe naamgever stadion Helmond Sport

Vanaf komend seizoen zal Helmond Sport haar thuiswedstrijden gaan spelen in het SolarUnie Stadion. Het Gemertse bedrijf is hiermee de trotse opvolger van huidig stadionnaamgever Lavans. Helmond Sport en SolarUnie tekenden in de rust van de wedstrijd Helmond Sport – RKC Waalwijk een overeenkomst voor vier seizoenen.

SolarUnie gaat hierdoor de geschiedenis in als laatste naamgever van het huidige stadion. In 2022/2023 verhuist Onze Club naar de Sport-en (be)leefcampus op De Braak. “We zijn heel trots dat we SolarUnie als onze nieuwe stadionnaamgever kunnen presenteren. Het bedrijf sluit met het thema duurzame energie mooi aan bij wat wij willen betekenen voor de regio Helmond. We gaan samen met hen alvast op weg naar het nieuwe stadion, waar Helmond Sport met andere partners mooie en goede initiatieven gaat ontwikkelen, aldus Leon Vlemmings, algemeen directeur Helmond Sport.

Sinds vorig jaar is SolarUnie actief als partner bij Helmond Sport. Jeffrey Otten, eigenaar SolarUnie: “Al snel voelden wij ons als bedrijf vertrouwd en gewaardeerd binnen Helmond Sport. Met de bouw van ons nieuwe pand en de groei die wij doormaken zien wij de naamgeving aan het stadion als een mooie vervolgstap. Wij hopen samen op weg te gaan naar mooie tijden voor een ieder die Helmond Sport een warm hart toedraagt.”

1,354 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *