Op de warmste zomeravond van 2018 tot nu toe, zong en speelden de 11 koppige band: “Soulmachine”. Zij brachten samen pure authentieke soul en funkkrakers.
Achter de bomen en een partij stapelwolken ging de “bloedmaan” schuil. Jammer voor de liefhebbers van dit natuurverschijnsel, maar de bezoekers van de vierde editie hadden tijdens dit concert meer aandacht voor de swingende soulmuziek.  Het werd een geweldige avond en iedereen sprak na afloop zijn of haar waardering uit voor het optreden.
Onder dit bericht kun je de foto’s bekijken van deze avond. En de livestream die werd uitgezonden op Helmond.Live kun je hier terugkijken.

Programma vrijdagavond 3 augustus
Talentenpodium: Jack & Evy
Ontmoet als rivalen, en toch samen het podium op! Hoe kan het? Het begon met een half uurtje spelen in een café en van het een kwam het ander. Jack & Evy werden gevraagd voor een hele avond.
Jack & Evy spelen bekende pop/rock nummers die ze in een akoestisch jasje steken, maar ook zijn ze eigenwijs en spelen ze hun eigen smaak tussendoor. Laat je mee slepen, en geniet!

Talentenpodium: No fake Acoustic
No Fake Acoustic bewerkt classic rock nummers naar een akoestische uitvoering met veel fantasie en een geheel eigen arrangement. Sheila (zang) en Dirk (zang en gitaar) verloren elkaar 16 jaar lang uit het oog toen hun band uit elkaar viel.  Toen er eind 2016 even contact was tussen de twee, vroeg Dirk haar meteen voor The Ayes. Sheila kwam terug en na een tijdje wilden ze wat meer. Ze begonnen een akoestisch duo onder hun oude bandnaam No Fake en hebben inmiddels 12 nummers opgenomen en flink aan de weg getimmerd met optredens.
www.nofakeacoustic.nl

Hoofdpodium: Massada
Wie de naam Massada hoort, weet al snel waar het over gaat: Latijns-Amerikaanse ritmes en percussierock overgoten met een Moluks sausje. Massada is bekend van hun eigen hits, waaronder Latin dance, Arumbai en Sajang é en zijn inmiddels al meer dan dertig jaar actief op de binnen- en  buitenlandse concertpodia.  Jong of oud, een ieder die een Massada concert bezoekt wordt aangestoken  met latin-fever.
www.massada.nu

Fotografie: Mario Coolen


Foto’s: Jason Gerritsen


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

1,689 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *