Speciale Pub Quiz in De Cacaofabriek Helmond

Helmond, 6 september 2019

Daag je vrienden, collega’s, klanten en buren uit voor de gezelligste Pub Quiz van Helmond! Test je kennis op 3 oktober om 19.30 uur in De Cacaofabriek voor een mooie prijs én het goede doel. Samen maken we ons sterk voor mensen die zich wel eens alleen voelen.

Een gezellige avond voor iedereen, waarop duidelijk wordt wie het meest weet over sport, muziek, algemene kennis en Helmond. Deelnemen kan met een team van 4 tot 6 personen, maar je kunt ook individueel of met 2 of 3 personen inschrijven voor een ‘verrassingsteam’ met onbekenden. Door deel te nemen help je mee om mensen minder alleen te laten voelen. Kleine moeite, veel plezier!

 Ontmoet elkaar in Helmond

“Wij willen dat iedereen mee kan doen en aan kan sluiten. Wanneer je je als individu opgeeft of met twee of drie personen, dan ontmoet je jouw team als verrassing op de avond zelf”, aldus het team van Helmondvoorelkaar. Omdat de ‘Voorelkaar Pub Quiz’ in de week tegen eenzaamheid valt, vraagt Helmondvoorelkaar de komende periode hier extra aandacht voor. “We zien op onze site dat veel mensen op zoek zijn naar een maatje of buurtbewoners willen leren kennen om samen iets te ondernemen of ergens mee te helpen. Daarom bieden we inwoners van Helmond met deze speciale Pub Quiz de mogelijkheid om op een leuke en gezellige manier samen te komen. Super dat we het in samenwerking met De Cacaofabriek kunnen realiseren; een toplocatie voor dit sociale evenement!”

Doe mee!

Pub Quizen kun je niet in eentje! Misschien is er in jouw team wel plaats voor iemand die vaak alleen is? Dit zijn niet alleen eenzame ouderen bij jou om de hoek, denk ook eens aan je nieuwe buren of collega’s, klanten, cliënten, vrijwilligers of nieuwkomers die nog niet zo lang in Helmond wonen of werken. Deelname is gratis en aanmelden kan op de website: www.helmondvoorelkaar.nl/pubquiz.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande blauwe linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen,Zakelijk,
Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s,
DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

647 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *