Het Speelhuis sinds vandaag 1 mei nieuw toepasselijk adres

Het Speelhuis krijgt nieuw toepasselijk adres

Van Kromme Steenweg 29 naar Speelhuisplein 2

Vanaf vandaag is het adres van theater Het Speelhuis gewijzigd van Kromme Steenweg 29 naar Speelhuisplein 2. De Gemeente Helmond heeft het initiatief genomen om het Speelhuisplein en het Helmondse theater weer met elkaar te verenigen. Het oude adres krijgt een nieuwe locatie in de stad waarmee plein en theater weer één zijn. Het Speelhuis is trots en blij de oude straatnaam te mogen omarmen op de nieuwe locatie. 

Van Kromme Steenweg 29 naar Speelhuisplein 2
Het Speelhuis bouwt al anderhalf jaar hard aan een nieuw onderkomen. Het theater werd oorspronkelijk in 1977 geopend als ‘T Speelhuis op een andere locatie in de stad met als adres het Speelhuisplein 1. Een grote brand in 2011 verwoeste het karakteristieke kubustheater, waarna het in de Onze Lieve Vrouwe Kerk aan de Kromme Steenweg 29 werd heropend. Zeven jaar na de brand verhuist ook het oude adres van het theater naar de nieuwe locatie in het centrum van Helmond. “Het Speelhuisplein en Het Speelhuis zijn weer één. Dat is misschien nu weer even wennen, maar op lange termijn natuurlijk de meest logische keuze.” Aldus theaterdirecteur Jochem Otten.

Opletten voor bezoekers geblazen
Het verplaatsen van een adres zorgt ook voor enige verwarring. Het kan zijn dat het navigatiesysteem van bezoekers nog niet bekend is met het nieuwe adres of zelfs dat bezoekers naar de oude adreslocatie worden doorverwezen. De komende tijd moeten bezoekers even opletten dus. Het Speelhuis neemt maatregelen om de adreswijziging zo soepel mogelijk te laten verlopen voor bezoekers.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,589 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *