Speurtocht tijdens voorjaarskermis

Op 2e Paasdag is er tijdens de voorjaarskermis speciaal voor kinderen een speurtocht naar het Gouden Ei, waarbij de organisatie in totaal 6 kermis-rittenkaarten weggeeft. Alle kinderen mogen meedoen en krijgen sowieso een paar heerlijke paaseitjes van de Paashaas. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Het Gouden Ei ligt ergens bij een attractie verstopt. Om erachter te komen waar het ei te vinden is, moeten de kinderen eerst zoeken naar letters die eveneens bij attracties verstopt liggen. De eerste letter ligt verstopt ergens bij de attractie Break Dance (let op: de letters laten hangen en dus niet meenemen). Bij iedere gevonden letter wordt een hint gegeven voor de volgende letter. De laatste letter geeft een hint over de verstopplek van het Gouden Ei. Degene die als eerste het ei vindt, wint 3 kermis-rittenkaarten. De tweede vinder wint 2 rittenkaarten en de derde ontvangt 1 rittenkaart.

De voorjaarskermis wordt dit jaar gehouden van vrijdag 30 maart t/m zondag 8 april. De attracties worden opgesteld op de Markt, het Ameideplein en op een gedeelte van de Watermolenwal. De kermis duurt elke dag tot 24.00 uur.

1,770 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *