Sportlessen met Sophie en Jasper is goed voor lijf en ledenen

Aan sportlessen wordt meestal niet gedacht als men wat ouder wordt. Als je wat ouder bent lukt het allemaal niet zo best meer. Maar het is wel goed om fit te blijven. En het kan ook wel gezellig zijn. Er zijn genoeg beweegtuinen in Helmond. En die worden gelukkig goed gebruikt. Ook voor de ouderen is het eigenlijk goed om in beweging te blijven.

Ook bij het terrein van de Braak, op het veld van de korfbalvereniging wordt er gesport. En wel door de  “jeugd” van 55+. Het zijn wel simpele oefeningen en veel met ballen, maar dat maakt niet uit. Je bent en blijft in beweging. Op donderdag 23 januari waren er senioren aan het sporten onder leiding van Jibb+ coryfee Sophie Pennock en (stagiaire) Jasper. Sophie is  een bekende sportcoach. Zij werd gekozen tot buurtsportcoach 2019.

Met gezellige muziek op de achtergrond werd er flink gesport. En iedereen had zin in de sportlessen. Enkele dames vertelden zelfs dat ze er elke week naar uitkeken om samen te sporten. “Gezellige mensen, gezellige muziek en een leuk duo dat de lessen begeleidt. Wat wil een mens nog meer?” waren de reacties. En gelijk hebben ze. Het is even een uurtje er op uit met fijn bewegen. Heerlijk toch?

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

158 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *