‘Canpack Helmond groeit fors’, ‘Taiwanees bedrijf vestigt zich op de Automotive campus’, ‘Lightyear opent productiehal’, Food Tech Brainport wordt o.a. met provinciale steun uitgebreid, Helmond één van de vijf Europese centra voor mobiliteit’.  Zomaar een aantal koppen uit de kranten van afgelopen maanden.

Het gaat weer goed in Helmond, het coalitieprogramma waarin een groot deel van ons verkiezingsprogramma (‘Helmond, stad met ambitie’)  is opgenomen wordt stap voor stap uitgevoerd en begint haar vruchten af te werpen. Er is weer werk voor u en uw kinderen en dankzij die groei is onze stad ook in de komende jaren in staat te investeren in goed onderwijs, zorg, welzijn en een betere leefomgeving.

De groei die wij ervaren is het gevolg van vele toekomstgerichte investeringen. Investeren doen bedrijven om iets te kunnen verkopen, hiervoor is een duidelijk en samenhangend beleid noodzakelijk. Kiest u op 20 maart voor de VVD dan kiest u voor een voortzetting van dit succesvolle beleid. U kiest ervoor om te blijven investeren in een slimme en duurzame economie in een stad die een spilpositie inneemt binnen de Peel en de Brainport Regio.

Snap_2019.02.03_21h01m36s_004_

Om deze positie te kunnen behouden zijn investeringen in mobiliteit noodzakelijk. Tijdverlies door files veroorzaakt, kost het bedrijfsleven miljoenen en gaat tevens ten koste van onze concurrentiepositie, onze veiligheid en het milieu. Een goede bereikbaarheid van de stad, de regio en de bedrijventerreinen is daarom belangrijker dan ooit. Na jaren van praten zonder resultaten is het onder leiding van de VVD gedeputeerde voor mobiliteit eindelijk gelukt besluiten te nemen ter verbetering van deze infrastructuur: de N279 wordt stevig aangepakt, de A67 wordt verbreed, het probleem bij de Beekse Brug wordt opgelost en er worden snelfietsroutes realiseren.

Maar we zijn nog niet klaar. Nog dit jaar vragen we de gemeenten Helmond, Nuenen en Eindhoven om aan te geven hoe ze de route door het hart van de Brainport Regio (o.a. A270, Kasteeltraverse, Kennedylaan) willen gaan verbeteren. De VVD zet zich hierbij in voor een toekomstbestendige regio en daarbij kan ook nieuwe infrastructuur tot de mogelijkheden behoren. Als deze gemeenten samen met een goed plan komen is de VVD in de provincie klaar om te helpen met de realisatie.

Bent u er ook van overtuigd dat onze regio nog maar aan het begin staat van een periode van duurzame economische groei, stem dat op 20 maart VVD!

Stem voor de partij van de DOENERS, voor een stad en provincie die er toe doen!

Theo Manders
Raadslid VVD Helmond

649 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *