Filmclip van stadsomroepers Henk van den Nieuwenhuizen en Peer Witzel jaarlijks te zien en vooral te horen in de straatjes van Brandevoort.
Ondanks een partij smeltende sneeuw, regen en een gure wind bracht het duo vol goede moed de bezoekers van Dickensnight op de hoogte van de laatste nieuwtjes in en om Helmond.
Met hun onvervalst Brabantse dialect presenteerden zij o.a. een speciaal bericht over het medium Ditisonzewijk.
Omroeper Peer besloot met de woorden: “de beste wensen voor tweeduuzendachtien en dè ge mar veul noar die zender kunt kijke!”
DIOW TV wenst Henk en Peer op haar beurt fijne feestagen en alle goeds in 2018 en wij zien uit naar jullie volgende bezoek in Helmond.

Meer-Brandevoort-digitaal-wijk-nieuws
www.brandevoort.ditisonzewijk.nl
Facebook: Brandevoort
Twitter: @Brandevoort_nu
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

2,180 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *