Start to Run – beginnen met hardlopen in Helmond

Zijn jouw goede voornemens om meer te gaan bewegen nog niet helemaal van de grond gekomen? Of liep je nog niet zo lang geleden hard maar werd je geveld door een blessure? Op zaterdag 14 maart start jouw kans op nieuwe energie. Dan begint bij de Helmondse atletiekclub weer een nieuwe cursus van Yakult Start to Run. In zeven weken word jij onder begeleiding van gediplomeerde trainers en een sportfysiotherapeut klaargestoomd tot hardloper.

Iedereen kan meedoen
Het mooie aan Start to Run? Echt iedereen kan meedoen. En iedereen kan binnen zeven weken van nul minuten naar maar liefst 25 minuten (of 3 kilometer) onafgebroken hardlopen groeien. Dat kun je jezelf nu waarschijnlijk totaal niet voorstellen als je hijgend de trap op loopt, maar velen gingen je al voor.

Wat ga je leren?
Een groepsles duurt ongeveer anderhalf uur. Hierin ga je samen met anderen in de bossen rondom HAC hardlopen volgens het Yakult Start to Run-trainingsschema. Je oefent en leert tegelijkertijd de juiste loophouding- en techniek. Daarnaast leer je in zeven weken alle tips en tricks die jouw nieuwe hobby tot een succes maken: van welke schoenen het beste zijn tot wat je moet eten voor een training. De trainers helpen je op weg met jouw schema zodat je doordeweeks zelf kunt lopen. Start to Run is een initiatief en staat onder begeleiding van de atletiekunie. H.A.C. verzorgt de gediplomeerde trainers en wordt bijgestaan door fysiotherapiepraktijk Fysio&Zo uit Aarle Rixtel.

Meer informatie en aanmelden kan via hac-helmond.nl/starttorun

262 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *