Startup Now! Het is nooit te laat om te beginnen!

Kunstkwartier organiseert eerste open dag speciaal voor volwassen.

Het is nooit te laat om te beginnen en je bent nooit te oud om te leren toch? Want heb jij stiekem niet ook al lang die droom, dat idee, die behoefte?
Een instrument leren bespelen en samen muziek maken? Die rol in dat mooie toneelstuk instuderen en uitvoeren op het podium? Een prachtig portret tekenen en bezig zijn met je handen? Of met je lichaam en geest bezig zijn tijdens de pilates les?

Zondag 15 september organiseert Kunstkwartier “Startup Now”, want voor iedereen die (weer) wil starten met creatief bezig zijn, zijn er mogelijkheden bij Kunstkwartier. Tijdens workshops van de verschillende disciplines kun je ontdekken waar jij je creatieve ei in kwijt kunt. Zo kun je bij Beeldende Kunst je handen laten spreken met keramiek, beeldhouwen en schilderen. Haal jij je innerlijke musicalster naar boven bij de Musical Master Class, laat je je lichaam spreken tijdens een van de dansworkshops of leer je middels improvisatie acteren op de afdeling Dans, Toneel en Musical. Tijdens de pilates workshop leer je op een inspannende manier te ontspannen. Op de muziekafdeling werk je je zangtalent uit, leef je je uit op het drumstel, of speel je samen in een band. Voor ieder wat wils dus. En dit is slechts een greep uit het aanbod van Kunstkwartier.

Al sinds jaar en dag trapt Kunstkwartier het culturele jaar af met een open dag. Tijdens deze dag kan jong en oud kennismaken met het uitgebreide cursusaanbod binnen de disciplines Beeldende Kunst, Dans, Muziek, Musical, Toneel en Pilates en Yoga. Dit jaar is de dag voor het eerst in een nieuw jasje gestoken. Om meer aan de verwachtingen van de verschillende bezoekers te kunnen voldoen is de open dag nu opgesplitst in twee verschillende evenementen. De Startup Now! voor (jong) volwassenen, en de Doe Mee Middag voor kinderen.

Tijdens de Startup Now richt Kunstkwartier zich op volwassenen die hun instrument wellicht hebben laten verstoffen, de schilderspullen veilig hebben opgeborgen of gewoonweg nu de tijd hebben om even iets heel anders te doen. De drempel om weer te beginnen met een cursus is wellicht hoog of de lijst met excuses om het niet te doen te lang. Niet nodig, tijdens de Startup Now kun je op een vrijblijvende manier kennis maken met het aanbod en de docenten van Kunstkwartier. Dus ga op zoek naar die tekendoos, haal de saxofoon van zolder of smeer die stembanden en kom gewoon lekker meedoen. En wellicht begint het creatieve buikgevoel dan wel weer te kriebelen.

Op 22 september zijn alle kinderen van Helmond en omstreken welkom om kennis te maken met alle superleuke dingen die er bij Kunstkwartier te doen zijn. Muziek maken, toneel spelen, leren dansen of lekker met de handen bezig zijn. Tijdens de workshops kan iedereen lekker meedoen en uitproberen. Zet de eerste stappen op creatief gebied, begin de dag met een muziekles en ga daarna lekker dansen, toneel spelen of een kunstwerk maken, alles kan en alles mag!


Kom je ook?

Zondag 15 september – Startup Now! – 11.00 -14.00 uur

Zondag 22 september – Doe Mee Middag – 11.00 – 14.00 uur

Beide evenementen vinden plaats bij Kunstkwartier Helmond, Kromme Steenweg 16 en zijn gratis toegankelijk. Het is voor beide dagen raadzaam om vooraf in te schrijven voor de workshops, zo ben je verzekerd van een plekje. Ben je een late beslisser? Geen probleem, je kunt op de dag zelf ook bij de workshops binnen lopen. De kans bestaat dan wel dat we wat moeten passen en meten om een stoel bij te schuiven.

Meer informatie over de workshops vind je op www.kunst-kwartier.nl. Hier kun je je ook direct inschrijven voor één of meerdere workshops.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande blauwe linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen,Zakelijk,
Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s,
DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

307 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *