Stembureauleden en tellers in Helmond voor 21 maart gezocht!

Stembureauleden en tellers voor 21 maart gezocht!

Woensdag 21 februari 2018

Om ervoor te zorgen dat er op 21 maart gestemd kan worden, zijn er 39 stembureaus verspreid over de stad. Voor deze stembureaus zijn wij op zoek naar stembureauleden, maar vooral naar tellers! Is dit iets voor u?

.

Als stembureaulid of teller bent u samen met de andere leden op het stembureau verantwoordelijk voor een goed verloop van de stemming en telling. U zorgt ervoor dat alle kiesgerechtigden hun stem uit kunnen brengen in uw stembureau en ziet er daarbij op toe dat alles op een eerlijke manier verloopt.

Stembureaulid

Iedereen boven de 18 jaar kan zich aanmelden als stembureaulid, maar burgercommissieleden en (kandidaats)raadsleden zijn uitgesloten. Als stembureaulid bent u onder leiding van de voorzitter medeverantwoordelijk voor de gang van zaken op het stembureau. U bent klantgericht en stressbestendig. Op een stembureau zijn er per shift minimaal drie stembureauleden nodig. Er zijn twee shifts: de eerste duurt van 07.00 tot 15.00 uur en de tweede van 14.45 tot 21.15 uur.  Iedereen die op 21 maart een stembureau bemenst, woont een informatiebijeenkomst bij.

Vergoeding

  • Stembureaulid eerste shift: € 80,-
  • Stembureaulid tweede shift: € 65,-

Teller

Iedereen boven de 18 jaar kan zich aanmelden als teller, maar burgercommissieleden en (kandidaats)raadsleden zijn uitgesloten. Als teller bent u verantwoordelijk voor het stapelen en openvouwen van stembiljetten, het ordenen per partij en tellen van de stembiljetten. U bent accuraat en stressbestendig. Daarnaast bent u fysiek in staat om alle onderdelen van het telproces uit te voeren.

De tellers worden 21 maart om 20.45 uur op het stembureau verwacht en blijven tot het tellen klaar is (rond 01.00 uur).

Vergoeding

De vergoeding is €50,-.

Combinatie

U kunt zich ook aanmelden voor een shift als stembureaulid in combinatie met tellen.

Reageren

Wilt u aan de slag gaan als teller of stembureaulid? Dan kunt u zich via onderstaand formulier digitaal reageren:

Meer informatie

2,085 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *