Stichting Brandefood gaat verder met nieuw bestuur

Sinds 1 januari 2019 heeft de stichting Brandefood een nieuw bestuur. Na 3 succesvolle edities is de nieuwe invloed zeer welkom om het evenement verder uit te bouwen.

De nieuwe bestuursleden zijn zeker geen onbekenden van Brandefood. Floris Raijmakers (oa Makers Events en Plan B), de nieuwe voorzitter van de Stichting Brandefood heeft afgelopen jaar succesvol het pop up restaurant geleid en heeft daarnaast veel ervaring in de horeca. Penningmeester Mark Mitchell (eigenaar Basilicum in Deurne) en bestuurslid Pieter van Mierlo (oa eigenaar tafel 10 Catering en Events)  waren afgelopen jaar als kok aanwezig en zijn ook in het dagelijks leven bezig met allerlei foodconcepten en eventcatering. Pieter Klumpers, vorig jaar als foodtruckhouder aanwezig, die secretaris is van de Stichting neemt vanuit zijn bedrijf ietste44 ervaring in zowel eventcatering, eventorganisatie  als entertainment mee.

Het nieuwe bestuur neemt het ‘vorkje’ over van Richard en Djon Snel die het evenement in 2016 voor de eerste keer organiseerden. Nu het evenement steeds groter wordt is het niet meer te combineren met de dagelijkse werkzaamheden van vader en zoon. Het nieuwe bestuur is  voornemens het concept uit te breiden met nieuwe elementen waarbij natuurlijk de succcesvolle elementen behouden blijven. Hierbij zal het bestuur nog meer  de samenwerking zoeken met lokale en regionale partners. Het concept zal verder uitgewerkt gaan worden en zal vanaf 2020 ook in andere gemeenten in de regio gaan plaatsvinden.

Voor dit jaar staat in ieder geval het evenement in Brandevoort op de agenda. Op zaterdag 21 en zondag 22 september strijkt het evenement neer onder en bij de markthal in Brandevoort.

Binnenkort zal de promotie van Brandefood worden opgestart.

IMG_5610

389 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *