Stichting Dierenambulance Helmond behaalt het Nationaal Keurmerk

Het bestuur van Stichting DA (Dieren Ambulance) Helmond e.o. mocht onlangs weer het Nationaal Keurmerk voor Dierenambulances ontvangen. Een Keurmerk afgegeven door de landelijke organisatie DierenLot.

Door deze Stichting DierenLot werden de diverse documenten / stukken van de Dierenambulance Helmond e.o  zoals inschrijving KvK, statuten, beleidsplan en jaarverslag, bekeken en beoordeeld.  Deze stukken werden goedgekeurd c.q. goed bevonden waardoor de Stichting Dierenambulance Helmond e.o. het “Certificaat Nationaal Keurmerk Dierenambulances 2018-2019” ook voor dit jaar weer mocht ontvangen. Het certificaat ( zie bijlage ) geeft aan dat het functioneren van de Stichting Dierenambulance Helmond, gedaan door de vele vrijwilligers, op een goede wijze wordt uitgevoerd. Een Nationaal Keurmerk waar bestuur en vrijwilligers best trots op zijn!

Kortom een waardering door DierenLot dat de Dierenambulance Helmond goed werk verricht voor de dieren. Dierenwelzijn staat hoog in het vaandel. Het Nationaal Certificaat is met gepaste trots opgehangen in het gebouw van de Dierenambulance Helmond aan de Grasbeemd 17.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

909 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *