Stichting VerwenEvent kijkt tevreden terug op Sixties evenement

Eindelijk dat zo’n middag in Mierlo-Hout georganiseerd is geworden.

Op 7 oktober 2018 hield stichting “VerwenEvent” voor de eerste maal het evenement Back To The Sixties in wijkhuis De Geseldonk in Mierlo-Hout.

“Echt ongelooflijk, alles viel precies op z’n plek,” aldus het bestuur van de stichting. Het werd een muzikale middag met orkesten uit de jaren vijftig-zestig. Een Boogie Woogie Rock ’n Roll dansgroep vulde de orkesten aan met hun “ongelooflijke mooie zeer gevarieerde dansstijlen,” zoals het bestuur het omschrijft. De prachtige zestiger jaren muziek, met de grootste Elvis Presley songs, de grootste Everly Brothers songs, brachten  niet alleen de Rock ’n Roll  club op de dansvloer. Ook vele paartjes volgden hun voorbeeld. “Iedereen ging compleet uit z’n dak”.

Deze muzikale middag werd uitstekend begeleid door presentator Antoon van Lieshout. Een loterij met schitterende prijzen, getrokken door Notaris Niek Visser, sloten deze middag af.

De reacties van de aanwezigen waren heel enthousiast. Een greep uit de reacties:

  • “Eindelijk dat zo’n middag in Mierlo-Hout georganiseerd is geworden en dat voor zo’n goed doel”
  • “Top, Super, het moet zeker elk jaar terugkomen”
  • “Geweldig zoals we genoten hebben, het kan uitgroeien tot de mooiste muzikale middag van het jaar op ’t Hout; niet alleen voor de ouderen doelgroep, zeker ook voor de jongeren. Alleen al voor de geweldige muziek, het geweldige show-dansen en boven alles de ontzettend gezellige sfeer.”

Natuurlijk is het bestuur van stichting “VerwenEvent” ontzettend blij met deze overweldigende complimenten.  Zij danken iedereen, vooral de vrijwilligers.

 

843 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *