• Openingsupersociaaldiow.nlhch (28)
  • Openingsupersociaaldiow.nlhch (9)
  • Openingsupersociaaldiow.nlhch (23)

Woensdag 4 juli werd de verbouwde winkel van Super Sociaal op de Engelseweg 127 geopend door wethouder Erik de Vries. De genodigden en de eventuele nieuwe klanten waren verrukt over de winkel. Veel licht, een meer uitgebreid assortiment en een aantrekkelijke versafdeling. De Super Sociaal is een winkel voor mensen met een kleine beurs, maar tegenwoordig ook voor mensen met een verklaringsinkomen tot honderd procent van de bijstandsnorm. De winkel heeft nu ook andere openingstijden: dinsdags van 13.00 uur tot 19.00 uur, woensdags tot en met vrijdags van 13.00 uur tot 18.00 uur.

Buiten stonden er twee fleurige kramen opgesteld. Bij de ene kraam konden de mensen iets uitkiezen uit een grote voorraad borden, kopjes, bekers en schaaltjes. Deze kregen ze kado. de andere kraam was van de organisatie Soroptimist International. Dit is een organisatie die opkomt voor de rechten van de mens. Zij komen op voor onder andere de positie verbetering voor vrouwen en kinderen, de mensenrechten en gelijkheid. Achter de kraam ontdekte ik nog de bekende schrijfster Tania Heimans. Ook zij zet zich in voor deze organisatie.

Indien men vragen heeft of meer informatie wenst kan men bellen naar telefoonnummer 0492-552876. Men kan ook een e-mail sturen naar administratie@supersociaal.nl Daar kunt men ook terecht voor het aanvragen van een pasje.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer.

Aangeleverde foto’s: Karen van IJzendoorn.

1,175 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *