’t BrandPunt is op zoek naar een  schoonmaakhulp (m/v)

Stichting Sociaal Cultureel Centrum Brandevoortlogo brandpunt

is voor wijkhuis ’t BrandPunt op zoek naar een  schoonmaakhulp (m/v)
Wat gebeurt er allemaal in ’t BrandPunt? Veel bewoners noemen het wijkhuis ‘de huiskamer van Brandevoort’; een mooi compliment. In het wijkhuis gebeurt veel. Allerlei activiteiten: breakdance, jazzballet, muzieklessen, biljarten, bridgen, crea, zingen, muziek maken, vergaderen, diverse optredens, wijkactiviteiten, een feestje vieren….of gewoon gezellig een drankje en hapje nuttigen. Op onze website zie je waarvoor je allemaal terecht kunt in het wijkhuis. Een klein groepje vaste medewerkers, heel veel vrijwilligers en het bestuur zorgen samen dat dit allemaal kan!  Wat ga je doen? Jij zorgt ervoor dat de diverse ruimtes schoon en opgeruimd zijn. Hiervoor zijn schema’s en instructies beschikbaar, die jou ondersteunen bij het werk.  Je signaleert tekorten en mankementen en meldt deze bij de beheerder. Je voert regelmatig extra schoonmaakwerk uit. Jij assisteert bij inrichten en opruimen van diverse ruimtes na het gebruik …en als de nood aan de man is schenk je ook een kopje koffie voor onze gasten Wat vragen wij van je?

Kernbegrippen zijn bevlogen in dat wat je doet, betrokken bij je collega’s en de gasten, betrouwbaar in je werk en het nakomen van afspraken.

Degene die wij zoeken toont inzet doordat je bereid bent om alles aan te pakken. Je bent niet tevreden met een gemiddelde prestatie; je stopt pas als het werk klaar is en je neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk. Je hebt oog voor detail en bent nauwgezet en grondig. Je controleert de eigen werkzaamheden. Je bent ordelijk en werkt overzichtelijk. Wat bieden wij je? – Een uitdagende baan voor (gemiddeld) 19 uren per week: je werktijden bepalen we in overleg. Zo nu en dan hoort werken in een weekend erbij; – Een prachtige werkomgeving in de huiskamer van Brandevoort ; – Betrokken medewerkers en vrijwilligers; – Fantastisch werk waarin je jouw ideeën en initiatieven kwijt kunt; – Prima arbeidsvoorwaarden conform de horeca-CAO (functies is ingedeeld in schaal 3, mogelijk uitloop naar schaal 4); – Een bestuur dat nauw betrokken is bij Wijkhuis ’t BrandPunt en ook zelf de handen uit de mouwen steekt.
Wil je solliciteren?
Denk je dat je past in ons profiel?
Aarzel niet en solliciteer.
Stuur je motivatiebrief en je CV aan het bestuur van het wijkhuis, t.a.v. Fons Bosman, voorzitter.

Graag via de mail voorzitter@brandpunt.info.

logo brandpunt

160 totaal aantal vertoningen, 6 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *