Tafelgesprek in uw straat

Dit bericht is gericht aan de bewoners van de; Pastoor Elsenstraat 1-60; Pastoor Verbraeckenstraat; Pastoor Massenhovenstraat; Kardinaal van Enckevoirtstraat; Pater van Vlerkenstraat; Pastoor Verberbeekstraat en de Houtse Parallelweg 120-137.

Donderdag 17 mei zetten we van 18.30 – 20.30 uur, zetten we op de hoek van Kardinaal Enckenvoirtstraat/Pastoor Massenhovenstraat in de wijk Mierlo-Hout een tafel en enkele banken neer.
U wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een tafelgesprek over het wonen in uw straat. Het is beslist wat ongebruikelijk, maar we hopen dat u komt.
Graag willen we met u praten over wat u belangrijk is. Wat er volgens u mag gebeuren in uw buurt, in uw wijk. Of wat anders zou kunnen. Hoe ziet u de toekomst? Wat zijn de knelpunten? Maar ook wat is er nou leuk aan de straat of buurt en mag nooit verloren gaan? Wat zou u zelf willen ondernemen? Zijn mensen in uw straat bij elkaar betrokken?
Het gesprek zal worden geleid door Steven Huijser en Noor Hagelaar, allebei mensen van de LEV groep, Zij werken vanuit wijkhuis de Westwijzer. We brengen thee en koffie mee en ook nog een koekje. Mocht het echter onverwachts toch regenen, dan komen we andere keer. Dus tot donderdagavond 17 mei?


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,599 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *