Tennistoernooi Carolus TechMatch Open van start

Komend weekend begint het Carolus TechMatch Open toernooi op tennispark van TV Carolus in Helmond. Het is één van de grootste tennistoernooien in de regio. De Open Toernooi Commissie steekt er veel tijd en energie in om het toernooi met 34 onderdelen en bijna 400 spelers in goede banen te leiden.

 

Ook dit jaar gaat het toernooi van start met het maximum aantal deelnemers. Bijna 400 tennissers uit de gehele regio hebben zich aangemeld. Om in de stemming van de zomervakantie te blijven worden de deelnemers dit jaar mee op een reis genomen door Europa. Iedere dag staat een Europees land centraal met bijpassende hapjes, aankleding en gezelligheid. Daarnaast is er een mooi randprogramma voor de deelnemers en publiek met o.a. een rad van fortuin, een luxe bbq, loterij, een Spaanse rodeostier en een Duitse feestavond.

 

TechMatch

Hoofdsponsor van het toernooi is TechMatch, een bureau dat bemiddelt in technisch opgeleid personeel. TechMatch heeft het sponsorcontract met het Open Toernooi van TV Carolus met 3 jaar verlengd. Directeur Wilco Crone: “We zijn de afgelopen 3 jaar zeer tevreden met de koppeling van onze naam aan een van de grootste open tennistoernooien in de regio. TV Carolus is een vooruitstrevende en solide vereniging. Zij zijn door de KNLTB tot Tennisvereniging van het Jaar 2016 verkozen en daar associëren wij ons graag mee”.

 

Het Carolus TechMatch Open vindt plaats van 26 augustus tot en met 3 september 2017 op het tennispark van TV Carolus aan de St. Antoniusweg 10 in Helmond. Publiek is van harte welkom om een kijkje te nemen bij de tenniswedstrijden.

Meer info via www.tvcarolus.nl

1,947 totaal aantal vertoningen, 6 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *