Na de video met het * uitgebreide* overzicht van alle Ditisonzewijk activiteiten in het oude jaar, dat eerder door ons team werd gepresenteerd is het jaar 2017 nu voorgoed afgesloten. Het is tijd om te beginnen aan een ‘nieuw boek’. Een boek dat de titel: 2018  draagt…  Stichting Ditisonzewijk.nl – Helmond en haar vrijwilligers staan wederom te trappelen om in het nieuwe jaar op pad te gaan.
Het wordt weer een jaar vol nieuwe uitdagingen op het gebied van de journalistiek. Voor mij is de taak weggelegd om een fantastisch team te gaan aansturen zowel tijdens als na de redactiebezoeken in onze mooie stad. Samen gaan we ‘alles wat er speelt in uw wijk’  verslaan, fotograferen, filmen en trachten om uw activiteiten nog beter zichtbaar te maken op het best bezochte wijkplatform van Helmond. Een plezierige en waarderingsvolle taak.
Laten we beginnen bij de eerste bladzijde van het jaar met de beste nieuwjaarswensen samengevat in bovenstaand filmpje. Namens het gehele team van Ditisonzewijk wens ik iedereen een gelukkig en gezond Nieuwjaar en tot snel in de wijk!

Mario Coolen

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,819 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *