Sinds onze Kokerborrel op zondag 19 november 2017 worden er wekelijks één of twee tips gepubliceerd. Denk je te weten wie de nieuwe Prins van C.V. ’t Barrierke wordt, dan kun je tot vrijdag 12 januari 2018, 19:00 uur een mailtje sturen naar prinseroaje@barrierke.nl en ding je mee (als je het goed hebt, tenminste) naar die fantastische prijs: twee kaarten voor de Carnavalsbrunch op maandag 12 februari 2018 11:00u, in en verzorgd door Eetcafé de Barrier.
Uiteraard ben je op vrijdag 12 januari 2018 vanaf 20:00 uur van harte welkom in onze Residentie Eetcafé de Barrier om met eigen ogen te komen aanschouwen wie er uit de koker wordt getoverd en wie er met die twee kaarten aan de haal gaat.

Nieuwe TIPS

Tip 1: Ut is unne bekèènde…
Tip 2: Haai hi un ongeluk gehad, haai hi links nog mar ein auwer…

Filmke op deze pagina: De prinsbekendmaking bij CV ’t Barrieke in januari van dit jaar. Wie wordt de opvolger van Prins Wilbert d’n Uurste?

Meer-Mierlo-Hout-digitaal-wijk-nieuws:
www.mierlo-hout.ditisonzewijk.nl
Facebook: Mierlo-Hout
Twitter @MierloHout_nu
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

3,522 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *