Tommie in de zorg: te gast in uitzending “Wakker”

Vandaag was Tommie in de zorg uit Helmond te gast. Hij is 26 en werkt in de zorg. Dat wilde hij eigenlijk helemaal niet want ‘de hele dag mensen wassen’ vond hij niks. Daar is hij toch overheen gestapt. En nu is hij zó enthousiast dat hij een blog maakt. Lees de mooie verhalen maar eens, bijvoorbeeld over een vrouw met beginnende Alzheimer. Ze vraagt aan Tommie of die vergeetachtigheid nog over gaat…

Ik zei tegen mevrouw; “ik weet niet of het over gaat, maar omdat je er eerlijk over bent kan ik je helpen. Je weet nog steeds meer over het leven dan ik! Zo kunnen we elkaar helpen toch?”. Mevrouw moest er om lachen. Ze zei; “Ja jij komt pas kijken jongen! Zie deze leeftijd maar eens te halen!” Mevrouw is 86 en ik ben 26, het leeftijdsverschil is 60 jaar en daar hebben we het vaak over. Mevrouw vindt het geweldig dat ze door “zo’n jonge kerel” geholpen wordt op haar leeftijd. Ze zegt altijd lachend; “Wie had dat nou gedacht? En dat op deze leeftijd!”. voor meer informatie zie: 

tommieniessen.nl

 

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

 

3,500 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *