Toost op de samenwerking Omroep Helmond en Ditisonzewijk

In navolging van vele nieuwjaarsbijeenkomsten zijn de vrijwilligers van Ditisonzewijk uitgenodigd in wijkhuis De Fonkel voor een gezamenlijke nieuwjaarsborrel met het bestuur en de vrijwilligers van Omroep Helmond.

Johan Gademan, voorzitter van Omroep Helmond, duidde in zijn toespraak op de toekomstige samenwerking van de omroep met Ditisonzewijk, en vond het fijn dat bijna alle vrijwilligers  bijeen waren en elkaar zo beter konden leren kennen.

Na de toespraak kregen de vrijwilligers nog een presentje uitgereikt en kon er aan de bar, onder het genot van lekkere hapjes, nog worden getoost op een spoedige vooruitgang van de onderhandelingen en op een gezamenlijke toekomst: op de Power van Omroep Helmond en Ditisonzewijk…en natuurlijk even met z’n allen op de foto.Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

 

1,073 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 1 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *