Topprestatie Helmondse dansers

WoW maar liefst 6-voudig Nederlands Kampioen in ballroom, latin en 10 dans bij de youth en under 21 . En 3e bij de hoofdklasse ballroom. If you believe it you can do it.

Wat was het een spannend weekend voor Sjoerd en Jordan van dansschool Reniers. De NADB organiseerde 19 en 20 mei 2018 het nationaal kampioenschap ballroom in Almere. Eerst gingen ze zaterdag aan de slag bij de youth en Under 21. Waar ze zo hard voor gewerkt hadden werd beloond. Maar liefst 6 nationale titels mochten ze in ontvangst nemen. Zondag was het NK hoofdklasse ballroom aan de beurt. Dit werd de 2e wedstrijd in de hoofdklasse. Ze hadden er super hard voor gewerkt en gingen vol goede moed de dansvloer op. Toen ze te horen kregen dat we in de finale zaten konden we het nauwelijks geloven. En dat je dan ook nog 3e mag worden was helemaal een bekroning op ons harde werken. Natuurlijk was dit alles nooit gelukt zonder een geweldig team dat steeds voor ze klaar staat.

De 6 voudig kampioenen bedankten direct na afloop de trainers en coaches voor het geduld, de leerzame lessen en het vertrouwen:
Anton Reniers, Vera Miaun, Paul Voicu, Virgil Grigore, Tina Maria GrigoreRamon Zedan, Irene Koene-Reniers en Cees Boutkan.

De kledingsponsor QueenE zorgde voor de mooie kleding. Ook de ouders en de zussen werden niet vergeten in het dankwoord. De grootste supporters die mede er voor zorgen dat de droom van Sjoerd en Jordan werkelijkheid werden.  Op naar het EK  youth ballroom Timisoara Roemenië , 9 juni 2018.

Foto: Rob Ronda 18NKLa10D156

 

2,008 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *