Totale dekking van Stiphout met AED apparaten

De Stichting Hart voor Stiphout heeft het afgelopen jaar gezorgd voor een totale dekking van Stiphout met AED apparaten in de zgn. 6-minuten zones. Inmiddels zijn er ook ongeveer 100 mensen opgeleid om te kunnen reanimeren. Ze zijn aangemeld bij “Hartslag Nu” zodat ze ingezet kunnen worden bij het redden van mensenlevens.

Statiegeldflessen inzamelactie:

Om alle kosten te dekken zijn er een tweetal evenementen georganiseerd op 12 jan. Samen met de Ondernemers Vereniging Stiphout is er een statiegeld inzamelactie op de parkeerplaats van De Greef textiel aan de Dorpsstraat 63. Tijd: 10.00-16.00 uur.

De Jumbo Super regelt de lege kratten en brengt ze dan hopelijk propvol weer terug. De gehele opbrengst is voor de Stichting.

Inloop dag reanimatie:

De andere actie op 12 januari is een inloop dag waar je kunt oefenen met reanimeren en alle info kunt krijgen over wat reanimatie is, de opleidingen enz. Buiten de instructeurs is er ook iemand van Hartslag Nu aanwezig om vragen over het alarmeringssysteem van Hartslag Nu uit te leggen. Je kunt hier ook al opgeleide vrijwilligers ontmoeten en eens over hun ervaringen praten.

Locatie: kantine van de Greef textiel aan de Dorpsstraat 63. Tijd: 10.30-14.30 uur. We zien u graag en vergeet de lege flessen niet. !!

7889E2A94FDF4B21BAC10926CC65C1DC

 

683 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *